14.12.2013

Estemestari 2013

Kiitos kaikille jotka tsemppasivat ja auttoivat tavoitteen saavuttamiseen. Tavoite oli voittaa KiRy:n esteseuramestaruus ja se toteutui. Elikkä timanttijahti voitettiin ja saatiin isoakin isompi pokaali ja timantti. Hyvä me !

Sunnuntaina kisattiin 100 ja 110 luokat joissa oli melkein sama rata. Uh, rata oli todella tekninen joka mielestäni ei ollut oikein reilua halliseurakisoiksi. Jotenkin me ne räpellettiin läpi ja metrissä tuli yksi kielto. 110:ssä tuli kaksi pudotusta mutta oltiin ainoita jotka pääsivät maalin asti. Joten kullan kiilto silmissä ratsastin vikalle esteelle, haha.

Pulla oli todella virkeä. Tarkennukseksi voin sanoa että se oli niin täpinöissään esteistä että meinattiin hypätä verkka-alueelle. Parempi näin kuitenkin kun se "eteenpäin potkittava- malli".

Parempaa opetusmestaria en voi toivoa, koska olin todella päättäväinen koko 110 radan ajan ja Pulla tsemppasi silloin täysillä. Metrin vikalla esteellä en nähnyt paikkaa joten heitin ohjat pois ja tein vanhanaikaisen virheen, elikkä jätin ponnistuspaikan hevosen päätettäväksi. Pulla vaan nauraa räkätti että olenkohan ihan tosissaan että hän mitään ilmaiseksi tekisi. Hmpf. Päästiin siitäkin sitten yli toisella yrittämällä.

Ja vielä kuvia, vihdoinkin! Ihanaa että paikalla oli ammattikuvaaja:) Kuvat (c) Sillisatama.







3 kommenttia: