25.12.2013

2014

Uusi vuosi, uudet kujeet.

Olen aina inhonnut vuodenvaihteen huumaa. Miksi pitäisi lykätä muutosta siihen vuodenvaihteeseen eikä muuttaa jotakin asiaa kun se muutosta tarvitsee?

Kuitenkin joudun nielemään tänä vuonna osan sanoistani ja todeta että lankean tähän muutoksen huumaan. 

Olen laiminlyönyt kehoani aika paljon ja fyysinen liikunta on jäänyt aika vähälle. Kyllä, olen parin viimeisen viikon aikana tehnyt tallia ja ratsastanut pari-kolme hevosta päivässä mutta sen ei pitäisi tuntua fyysisesti raskaalta. Mielestäni jos hevostelu on lähempänä ammattia kun harrastusta, pitäisi itse olla niin hyvässä fyysisessä kunnossa, ettei 15 karsinaa ja neljä ratsastusta olisi maksimipulssia hipovaa työtä. 

Ruokapuoli on päässyt lipeemään aika sokeripitoiseksi. Se kuitenkin vähentyy nyt kuin vihdoinkin saan mikserini käyttöön ja pääsen tekemään mitä ihanempia smootieta. Uuu jea 💕

Mitä omaan energiajakoon ja kouluun tulee tarvitsee se vähän pintaremonttia. Energiasyöpöt pysytelköön poissa ja itsetunto kohdilleen. Kirjotukset lähestyy ja päivät vähenevät. Vuoden puolessavälissä on vihdoinkin lupa sanoa; Ohi on!!

Tässä viikon aikana, mitä on jäljellä tästä vuodesta, ajattelin listata 20 asiaa jota aion parantaa, muuttaa tai vähentää vuodelle 2014.

2014 - olet todellakin tervetullut!

5 kommenttia:

  1. Heh, ratsastin just 2 päivää 4 hevosta/pv ja huh kun oli uuvuttavaa :D enkä edes tehnyt niitä 15 karsinaa pohjalle....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mäkin menin vaan kolme heppaa enkä ees siivonnu karsinoita nii oli illalla aika kuollu olo :P Saksassa ei varmaan työtahti oo ihan tota luokkaa heeh

      Poista
  2. Joo ja ei välttämät se ratsastus mut se kuntoonlaitto vie ihan sikana aikaa! Tarvis ottaa susta mallia ja parantaa ens vuonna monia asioita :) ilmoittele kun sielt saksasta kuuluu jotain ;)

    VastaaPoista
  3. Älkääs ny siäl masistelko, se o vaa tää kinkkukausi ku vähä painaa ;)

    VastaaPoista
  4. Haha vai kinkkukaus, mites se jauhelihadietti sujuu?;p

    VastaaPoista