1.12.2011

Shoppailua

Hyvin varustepainotteisia postauksia ollut nyt, toivottavasti kohta muutakin päiviteltävää!

Eli kun aiemmin mainitsin mulla hajosi saappaat ja chapsit samana viikkona. Toissapäivänä käytiin hätäostoksilla Hööksissä ja onnekseni löytyi -50 % hyllystä ihan kelpo käyttösaappaat. Eihän ne varmasti mitkään kestävät ole mutta tähän hätään oikein hyvä budjettiostos :)

Eilen käväsin Cavallo Pro Shopissa (pitäähän lähituotteita suosia ;). Kävin katselemassa ja kokeilemassa saappaita kisakäyttöön. Joulupukki on tosi antelias tänä vuonna kun lupasi mittatilaussaappaat! Ne tulee kyllä vasta kevään puolella kun piti tilata ekstrapitkä varsi mutta mikäs tässä odotellessa..köh.
Saappaat ovat DeNiro Young:it, pehmeästä vuohennahasta muistaakseni mutta todella mukavat jalassa! Niissä on vielä hyvät joustot kun ei tässä iässä enään kasva kun leveydessä.

Matkaan tarttui myös Gersemin Soft Shell housut. Housuissa on myös fleecevuoraus niin ei ihan heti pitäisi pakkasilla paleltaa. Koulussakin kun mennään Montéta niin ei tuuli pääse puhaltamaan housujen läpi iholle. Odotan innolla paukkupakkasia kun nyt on kunnolliset housut, takki löytyy entisestään, jalkineet on ihan kelvolliset mutta uudet hanskat pitäisi löytää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti