3.12.2011

Päivä 2

Jeejee tänään ollu kokeilussa paljon muita hevosia :)

1: Sama musta kun eilen, uusnta kokeilussa koska jäi semmonen fiilis että haluan sitä kokeilla uudestaan. Ratsastin heti aamusta ennekuin muita ostajia oli tallissa. Herra oli tänäänkin vähän herkkis mutta sillä on tosi laadukas ravi eli koulukentille pääsisi :)


2: 4-v kimo tamma. Ihanan lutunen vaavi joka teki hienot hypyt ja laukanvaihdot. Tosi simppeli ja mielyttävä ratsastaa mutta tuli sitten koeratsastuksen jälkeen ilmi että sillä on jotain sanomista röntgenkuvissa niin vaavi saa jäädä Saksaan... Kävin kuitenkin sitä vähän pusuttelemassa ratsastuksen jälkeen :3

Pienen kahvitauon jälkeen maneesiin tuotiin 2 ruunikkoa tammaa, 11 ja 12 vuotiaat. Toinen on hypännyt 135 ja toinen 140 voittaen.

3: Ratsastin ensin 140 hyppäjän, Anuskan. Ihan silmäruokaa mutta ratsastettavuus oli aika syvältä. Liian neiti näpsäkkä mulle... Hyppäsi kivan tasasisesti mutta muuten ei natsannut.

4: 135 hyppääjä, "ruma ankanpoikanen". Tämä oli aivan eri planeetalta, vähän semmonen oman tiensä kulkija. Aluksi oli aivan kamala mutta kun sai tuntumaa niin oli loppujen lopuksi todella näpsäkkä. Raviväistöt sujui kuin vettä vaan! Kaikki hevoset ovat täällä olleet semmosia super herkkiä suusta mutta tää oli normaalin puoleinen jo ;)

5: Sama ruunikko tamma joka eilen, oli tänäänkin neiti herkkis. Suvusta tuli ilmi että kaikki isän perilliset ovat samanlaisia, tosi herkkiä suusta.
 Tänään meni super paljon paremmin mutta ohjissa saa olla 2 gr painoa ja 0 grammaa vetoa niin asiat sujuu hyvin. Ravasi tosin vähän hassusti niin katsotaan jos on huomenna samanlainen. Mutta tässä viehättää jokin :)

Amandan hullunkuumagphyppääjä 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti